Silahlı Saldırıda Yaralı Adam Hastane Önüne Bırakıldı, Hayatını Kaybetti Silahlı Saldırıda Yaralı Adam Hastane Önüne Bırakıldı, Hayatını Kaybetti

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi olan bu tesis, 1400 yatak kapasiteli olup, 5 bloktan oluşuyor. Hastanede 246 yoğun bakım yatağı, 300 poliklinik ve 43 ameliyathane bulunuyor. Günlük binlerce hastaya hizmet veren hastane, son teknolojik cihazlarla donatılmış durumda.

Hastalar Hizmetten Memnun

Engelli veya yürümekte zorlanan hastaların poliklinikler arasında rahatça hareket edebilmesi için başlatılan bu uygulama, hastane ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topladı. Hastane girişinden servislere, servislerden de araçlarına veya duraklara kadar taşınan hastalar, bu hizmetten oldukça memnun.

Hastaların Görüşleri

Hastane ziyaretinde bulunan Perihan Küçükköse, "Çocuğum rahatsızlandığı için geldik ve eve gitmek için çıktık. Özel hastaneden daha ilgililer, her konuda çok titizler. Bu hizmeti de görünce çok şaşırdım. Gideceğimiz yere kadar bizi götürecekler," dedi.

Yürümekte zorlanan Hüseyin Aydoğdu ise, "Yürümekte zorlanan hastaları bu şekilde götürüyorlar. Bu hizmetten çok memnun oldum. Çok iyi bir uygulama. Arkadaşlar, kapıda her zaman bekliyor. Çıkışta da arkadaşlar yine 'Gideceğiniz yere götürelim' diye kendileri teklifte bulunuyorlar. Çok teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Hastane Personelinin Görüşü

Hastane personeli Mustafa Koca, "Hastalarımızı, hastanemizin giriş kapısından gidecekleri polikliniklere götürüyoruz. Günlük ortalama 40 kişi taşıyoruz. Bizden çok memnunlar. Kullananlar, genelde teşekkür ediyor. Genelde yaşlılar ve yürüme engeli olanlar tercih ediyor," dedi.