Toplantıda, sosyal sendikacılık adına yapılan çalışmaların yanı sıra, Gaziantep Şubesi’nin 'Sosyal Sendikacılık' anlayışıyla yürüttüğü projeler ele alındı. Sağlık-Sen Market açarak üyelerinin bütçesine 1000-1200 TL katkı sağlayan şubeye teşekkür eden Doğan, kreş hizmetlerinin de Türkiye genelinde yaygınlaştırıldığını belirtti. "Sağlık-Sen Kreş" projesi kapsamında uygun fiyatlı kreşler açılarak üyelerin çocuklarının eğitimi destekleniyor.

Ücretsiz Eğitim Desteği

Sağlık-Sen Etüt Merkezi’nin YKS ve LGS derslerini ücretsiz olarak sunduğunu belirten Doğan, bu hizmetten geçen yıl 15 Tıp Fakültesi öğrencisi de dahil olmak üzere birçok öğrencinin faydalandığını söyledi. "Bu yıl da binlerce evladımıza eğitim desteği sunmaya devam edeceğiz," diye konuştu.

Tüm Branşlar İçin Çalıştaylar

Genel Başkan Doğan, sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerinin refah seviyelerini artırmak için çalıştıklarını vurgulayarak tüm branşların sorunlarına çözüm ürettiklerini ifade etti. "Hemşiremizden paramediğimize, tıbbi sekreterden fizyoterapistimize kadar tüm sağlık profesyonellerimizin daha iyi şartlarda çalışması için mücadele ediyoruz," dedi.

Hekim Birliği Sendikası’ndan Aile Hekimleri Yönetmeliğine Tepki Hekim Birliği Sendikası’ndan Aile Hekimleri Yönetmeliğine Tepki

Sahanın Sesi Olmak

Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen’in en önemli özelliğinin sahanın sesine kulak vermek olduğunu belirtti ve teşkilatın temsilcilerine teşekkür etti. Kuluöztürk, Gaziantep Şube’nin yürüttüğü örnek faaliyetlerle sendikal çalışmalarına yeni bir vizyon getirdiğini kaydetti.

Sendikacılığa Yeni Bir Vizyon

Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Sağlık-Sen’in son bir buçuk yıldaki çalışmalarının sendikacılık tarihine geçtiğini belirterek, "Gaziantep Şubesi olarak, kreş ve market hizmetleriyle üyelerimize önemli katkılar sağlıyoruz," dedi ve desteklerinden dolayı Genel Merkez’e teşekkür etti.