DSÖ Uyardı: Sudan'daki İnsani Kriz Trajik Boyutlarda DSÖ Uyardı: Sudan'daki İnsani Kriz Trajik Boyutlarda

Cengiz Aksan, Bakanlığın paylaşımlarında sağlık gündemi, projeler, bilimsel çalışmalar ve tedavilerdeki yenilikler gibi önemli konulara yer verilmediğini vurguladı. 

Kemal Memisoglu 1

Sağlık Gündemi Göz Ardı Ediliyor

Bakanlığın paylaşımlarındaki bu durumun, Bakanlığın asıl işlevlerini ve halkı bilgilendirme görevini yerine getirmediği anlamına geldiğini ifade etti.

Paylaşım Stratejisi Eleştirisi

Aksan ayrıca, Sağlık Bakanı’nın kurumsal paylaşımları retweet yapması gerektiği halde, kurum hesabından Bakan’ın paylaşımlarının yeniden paylaşıldığını eleştirdi. Bu durumun, sosyal medya stratejisinde ciddi bir yanlışlık olduğunu ve Bakanlığın kurumsal kimliğini zedelediğini belirtti.

Kemal Memisoglu 2

Kemal Memisoglu 3

İntihar Eden Doktor İçin Açıklama Yok

Gazeteci, mobbing iddiaları ile gündeme gelen ve intihar eden genç bir doktor hakkında Sağlık Bakanlığı’nın herhangi bir açıklama veya başsağlığı mesajı yayınlamamasını da eleştirdi. 

Koca Gibi mi Yapacak?

Öte yandan Eski Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın özellikle pandemi döneminde vaka sayılarını Sağlık Bakanlığı resmi sosyal medya hesapları yerine kendi kişisel hesabından yaparak 10 milyona yakın takipçi sayısına erişmesi yeni Bakanın stratejisinin de takipçi sayısını artırmak üzerine mi kurulu olduğu sorularını akıllara getirdi.