Bakanlıkta yaşanan değişimlerde ilk göze çarpan Genel Müdürlük ise Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü oldu.

Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Enes Gökler ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Murat Yazıcı başta olmak üzere, birçok genel müdürlükte 10’dan fazla daire başkanının ya görev yeri değiştirildi ya da görevden alındı.

Sessiz sedasız yapılan bu değişikliklerin ardından Sağlık Bakanlığının yeniden yapılanma süreci sessiz sedasız mı başladı sorusu akıllara geldi.

Genel Müdürlüklerdeki Değişiklikler

Özellikle Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünde dikkat çeken değişiklikler, Sağlık Bakanlığının yeniden yapılanma sürecinin bir parçası olarak da değerlendiriliyor.

Op. Dr. Aziz Çardak Başhekim Olarak Atandı Op. Dr. Aziz Çardak Başhekim Olarak Atandı

Yapılanma kapsamında, Bakanlığın bazı Genel Müdürlüklerde önemli pozisyonlarda görev değişiklikleri yapılarak, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesinin hedeflendiği kulislere düşen bilgiler arasında.

Değişimler İl Sağlık Müdürlükleriyle Devam Edecek

İl Sağlık Müdürlüklerinde de değişikliklerin devam edeceği belirtiliyor. Sağlık Müdürü Atamalarına ilişkin son dakika atama haberlerinin de önümüzdeki haftalarda yaşanabileceği belirtiliyor. Web sitemiz Mavi Site saglikpersoneliHABER.NET olarak süreci yine her zamanki yakından takip edecek, Bakanlıkta yaşanan tüm gelişmeleri an be an sitemiz üzerinden duyurmaya devam edeceğiz.