Bu adım, uzun zamandır Sağlık Bakanlarının TTB heyeti ile resmi olarak görüşmemesi tartışmalarına son veriyor.

Uzun Süredir Beklenen Görüşme

Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi, yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun TTB heyetinin görüşme talebini kabul ettiğini duyurdu. Açıklamada, "T.C. Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, TTB Merkez Konseyi’nin randevu talebine olumlu yanıt vermiştir. 5 Ağustos Pazartesi günü bir görüşme gerçekleştirilecektir," ifadeleri yer aldı.

Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

Görüşmede Ele Alınacak Konular

TTB, Sağlık Bakanı ile yapılacak görüşmede meslekleri ve sağlık alanıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini ileteceklerini belirtti. Bu görüşmenin hazırlıkları kapsamında, TTB alanda yaşanan sorunları ve düşünceleri toplamak amacıyla üyelerine çağrıda bulundu. TTB'nin açıklaması şu şekilde devam etti: "Bu görüşmeye esas olmak üzere sizlerden de alanda yaşamakta olduğunuz sorunları ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyoruz. 2 Ağustos Cuma saat 17:00’ye kadar sorunlar ve düşüncelerinizi iletmeniz bizi mutlu edecektir."

Sağlık çalışanları ve kamuoyu, bu toplantıdan çıkacak sonuçları merakla bekliyor.