Belediye, memur maaşlarına ve daimi işçi maaşlarına yapılan zamlarla çalışanlarını sevindirdi.

Memurları Sevindiren Protokol

İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi, memurların ekonomik durumlarını önemli ölçüde destek vererek önemli avantajlar sunacağı kaydedildi. Yapılan sözleşme ile memur maaşlarına yapılan zamlar, çalışanların yüzünü güldürdü.

En Düşük Memur Maaşı 50 Bin TL Oldu

Sosyal Denge Sözleşmesi ile Çorum Belediyesi’nde en düşük memur maaşı ortalama 50 bin TL’ye yükseltildi. Bu artış, belediyede çalışan memurların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Daimi İşçilerin Maaşları 45 Bin TL’ye Yükseldi

Belediye yetkililerinden edinilen bilgiye göre, daimi işçilerin maaşlarında da iyileştirmeler yapıldı. Yapılan zamlarla birlikte daimi işçilerin maaşları ortalama 45 bin TL seviyesine çıkarıldı.

Memur Zamları Enflasyona Yenik Düştü Memur Zamları Enflasyona Yenik Düştü

Çorum Belediye Başkanı’ndan Açıklama

Çorum Belediye Başkanı, imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi hakkında yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal şartlarını iyileştirmek, onların refahını artırmak bizim öncelikli görevimizdir. Bu sözleşme ile memurlarımızın ve işçilerimizin maaşlarında yaptığımız iyileştirmelerle onları mutlu etmeyi amaçladık. Belediyemiz, çalışanlarının yanında olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.