Sözcan, "Haber kaynaklarımın verdiği bilgiye göre Kabine değişikliği bu gece gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana gelen bilgiye göre bu gece kaç bakan gidecekse, yarın yerlerine gelen bakanlar Kabine toplantısında yer alacak." dedi.

Ahmet Sözcan, canlı yayında kulis bilgilerini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Kızılcahamam kampında belediye başkanlarıyla bir araya geleceğini belirten Sözcan, Kabine'de değişiklik olacağı iddialarına da değindi. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve bazı bakanların da görevden alınacağı öne sürülmüştü. Ancak bu yönde bir Resmi Gazete kararı yayınlanmamıştı.

Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sağlık Çalışanlarına Destek Mesajı! Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sağlık Çalışanlarına Destek Mesajı!

O Gece Bu Gece…

Sözcan, "Herkes cuma gecesine kilitlenmişti, bekleyenler oldu ama değişiklik yapılmadı. Ben ne zaman olacağını söyleyeyim; o gece bu gece... Haber kaynaklarımın verdiği bilgi doğruysa ve son anda bir değişiklik olmazsa Kabine değişikliği bu gece gerçekleşecek. Onun için Resmi Gazete'nin yayın saatine saatlerimizi kurabiliriz.

Neden bugün yapılacak? Çünkü yarın Kabine toplantısı var... Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana gelen bilgiye göre bu gece kaç bakan gidecekse, yarın yerlerine gelen bakanlar Kabine toplantısında yer alacak. Dediğim gibi son anda bir değişiklik olmazsa bu gece değişiklik olacağına dair güçlü sinyaller aldım." şeklinde konuştu.