Mardin'de sağlık yatırımları kapsamında yapımı tamamlanan 110 yataklı Devlet Hastanesi ek hizmet binası pazartesi günü hizmete girecek. Vali Tuncay Akkoyun, Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin ve Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ile birlikte hastane binasında incelemelerde bulundu.

Vali Akkoyun'dan Sağlık Yatırımları Değerlendirmesi

Vali Akkoyun, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ve görevlilerden bilgi alarak, 110 yatak kapasiteli ek hizmet binasının faaliyete geçmesi için talimat verdi. Vali Akkoyun, "Kızıltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binası ile şehrimizin özel ve kamu hastanelerindeki yatak kapasitesi 1.856'ya ulaştı. Mardin Şehir Hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte bu kapasite 2.600 civarına çıkacaktır. Şu anda şehir hastanemizin inşaatı %35 oranında tamamlanmış durumda. 2025'in sonlarına doğru açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz," dedi.

Belediye Doktoru Evinde Ölü Bulundu Belediye Doktoru Evinde Ölü Bulundu

Araç Gereç Ve Donanımı Tamamlandı

Kızıltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binasının tüm araç gereç ve donanımı tamamlandı. Vali Akkoyun, "Pazartesi itibariyle hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacak. Bu sağlık yatırımımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Mardin Şehir Hastanesi İnşaatı

Vali Akkoyun, açıklamalarının ardından Mardin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.