İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa, müdürlük çalışanları, ilçe sağlık müdürleri ve hastane yöneticileri katıldı.

"Birlikte Zorlukları Aştık"

Konuşmasında 3,5 yıllık görev süresi boyunca Mersin'de sağlık hizmetlerini geliştirmek adına büyük mücadele verdiklerini belirten Ceviz, pandemiden deprem felaketine kadar birçok zorluğun üstesinden geldiklerini söyledi. Ceviz, "Yaklaşık 2 yıl süren pandemi ve 6 Şubat depremleri gibi zor süreçlerde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için birlikte fedakarlık yaptık" dedi.

Uzman Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı Uzman Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı

Mersin'e Destek Sözü

Mersin'deki sağlık sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Emrah Ceviz, yeni görevinde de Mersin’e her zaman destek olacağını belirtti. "Görev sürem boyunca Mersin’de sağlık alanındaki sorunları çözüme kavuşturduk, bundan sonra da Mersin'in sağlık yatırımları ve insan kaynağı ihtiyaçları için çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Teşekkür ve Plaket Takdimi

Konuşmaların ardından, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Erman Eker, tüm çalışanlar adına Emrah Ceviz'e teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederek, Mersin'e yaptığı katkılardan dolayı minnettar olduklarını ifade etti.