Etkinlik, sağlık çalışanları ve akademisyenlerin buluştuğu anlamlı bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Önemli İsimler Katıldı

Törene İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. M. Burak Öztop, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Esad Topal, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver İlhan ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp katıldı. Ayrıca sağlık yöneticileri, çalışanlar ve şirket yetkilileri de etkinlikte yer aldı.

Hastanenin Bir Yıllık Başarıları

Etkinlik, hastanenin açılışından bu yana sunulan sağlık hizmetlerinin yer aldığı bir video gösterimiyle başladı. İl Sağlık Müdürü Dr. M. Burak Öztop, hastanenin inşaat sürecindeki zorluklardan bahsederek, "Bu büyük yapı devletimiz tarafından İzmirlilere armağan edildi ve sağlık çalışanlarımızla hayat buldu." dedi.

Sağlıklı Yaşam İçin Adımlar: Uzm. Dr. Kurtcebe Yürüyüşün Faydalarını Sempozyumda Anlattı Sağlıklı Yaşam İçin Adımlar: Uzm. Dr. Kurtcebe Yürüyüşün Faydalarını Sempozyumda Anlattı

Hastanenin bir yılda sağladığı hizmetler şu şekilde özetlendi:

- 68.434 kişi yatarak tedavi gördü.

- 104.887 ameliyat gerçekleştirildi.

- 112.188 kişi günübirlik tedavi aldı.

- 2,5 milyon kişi ayaktan tedavi hizmeti gördü.

- Acil servise 380.672 kişi başvurdu.

- Yoğun bakımda 19.140 hasta tedavi edildi.

- 5.190 bebek dünyaya geldi ve 40 kişiye organ nakli yapıldı.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür ve Onurlandırma

Başhekim Prof. Dr. Orhan Gökalp, hastanedeki hizmetlerin başarısını vurgulayarak, “Her kademede çalışan personelin özverisi sayesinde bugünlere gelindi,” ifadelerini kullandı ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Törende, mesleklerinde 40 yılı geride bırakan sağlık çalışanlarına plaket takdim edildi. Ayrıca spor müsabakalarında başarılı olan ekiplere kupa ve madalyalar verildi.

Loi

Etkinlikte Anlamlı Kapanış

Program, yıl dönümüne özel pasta kesimiyle sona erdi. İzmir Şehir Hastanesi’nin birinci yıl dönümü etkinliği, sağlık camiası için önemli bir dönüm noktası oldu ve gelecekteki hedeflerin belirlenmesine katkı sağladı. Hastanenin sunduğu hizmetler ve bu tür etkinlikler, bölgedeki sağlık sisteminin güçlenmesine devam edecek.