Uzman Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı Uzman Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı

Devir Teslim Töreni

M. Emre Erkuş, yeni görevi için M. Burak Öztop’a başarılar diledi. Dr. Öğretim Görevlisi M. Burak Öztop ise, İzmir’in sağlık alanında yürütülen hizmetlere yaptığı katkılardan dolayı Erkuş’a teşekkür etti.

Erkuş'un Veda Konuşması

Doç. Dr. M. Emre Erkuş, kendisini uğurlamaya gelen personele hitaben, “2 yıl süresince beraber yürüttüğümüz çalışma dönemini bugün itibariyle tamamladık. Birlikte güzel işler yaparak bu dönemi bitirdik. Tek hedefimiz mutlu bir çalışma ortamı oluşturmaktı. Sizlerin eksikliklerinizi ve sıkıntılarınızı dinleyerek daha iyi bir çalışma ortamı sağladık. Liyakat esaslı, çalışanın değerlendirildiği, kıymetin verildiği, çalışmaların görüldüğü bir hizmet anlayışıyla hareket etmeye çalıştık. Başta Şehir Hastanesi’nin açılışı olmak üzere kamu hastanelerinin vatandaşımıza hizmet sunumlarındaki pek çok parametreyi birlikte takip ettik. Hepinizden ayrı ayrı helallik istiyorum,” şeklinde konuştu.