"Görev Değişikliği İle İlgili Yalan İddialar Ortaya Atıldı"

Güneş, bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Güvenç'in görevinden alındığına dair iddiaların doğru olmadığını vurgulayan Güneş, "İl Sağlık Müdürümüz Dr. Erkan Güvenç, işinde başarılı ve görevini layıkıyla yerine getiren bir yöneticimizdi. Kendisi daha üst bir pozisyona atanacak ve bu kararı da bizimle paylaştı. Ancak, bu durum hakkında doğru olmayan haberler yayıldığını gördüm. Söylenti üzerinden yapılan bu tür haberler gerçekleri yansıtmıyor," dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'ne Atanan Emrah Ceviz Personeliyle Vedalaştı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'ne Atanan Emrah Ceviz Personeliyle Vedalaştı

"Haberler Doğru Bilgiye Dayanmalı"

Güneş, konuyla ilgili haber yaparken tüm tarafların görüşünün alınması ve kapsamlı bilgiyle haber yapılması gerektiğini belirtti. "Eğer bir metin yayımlanacaksa, burada tüm tarafların görüşü alınmalı veya ilgili konu kapsamlı bilgiyle haberleştirilmelidir," diyerek, medyada yer alan asılsız iddialara tepki gösterdi. Güneş, Sağlık Müdürü Güvenç'e yeni görevinde başarılar diledi.