Turuncu Ekstra Banka Kartı sahiplerine 200 TL’ye kadar nakit iade fırsatı sağlayan banka, akaryakıt harcamalarında tasarruf yapmak isteyenler için büyük bir fırsat.

Kampanya Detayları ve Avantajlar

ING Bank’ın sunduğu bu kampanya, özellikle akaryakıt alışverişlerinde tasarruf yapmak isteyen sürücüler için ideal. Kampanya kapsamında, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile Petrol Ofisi’nden yapılacak harcamalarda çeşitli avantajlar sağlanacak. Tek seferde ve farklı günlerde 750 TL ve üzeri ikinci, üçüncü ve dördüncü akaryakıt alışverişleri için sırasıyla 50 TL’lik iade yapılacak. Toplamda 150 TL’lik iade, bu harcamaların dört tanesinin de karekod ile yapılması durumunda 200 TL’ye çıkacak.

Altın Fiyatlarında Tarihi Rekor! Altın Fiyatlarında Tarihi Rekor!

Kampanya Tarihleri ve Şartları

Kampanya, 1 Haziran 2024 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Turuncu Ekstra programına kayıtlı müşterilerin faydalanabileceği bu kampanyada, harcamalar ayın ilk ve son günü arasında yapılmalıdır. İade işlemleri, harcamanın yapıldığı ayı takip eden ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli bir nokta var: Harcamaların karekod ile yapılması, iade tutarını 200 TL'ye çıkarabilir. Ancak, kampanya koşullarının sağlanmaması durumunda nakit iade kazanılamaz. Ayrıca, kampanya yalnızca Turuncu Ekstra Banka Kartı veya Turuncu Ekstra Ek Kart ile yapılan fiziksel POS akaryakıt harcamaları için geçerlidir.