Özellikle Çocuk Diş Hekimliği poliklinik hizmetleri ve ameliyatları hakkında Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi’den detaylı bilgi aldı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi

Çocuk Diş Hekimliği ve Tedavi Hizmetleri

Başhekim Doç. Dr. Çebi, "Hem ilimiz hem de bölgemiz çocuklarının diş sağlığının korunması, ağız bakım alışkanlıklarının kazandırılması için; lokal anestezi, genel anestezi ve sedasyon altında diş tedavileri gerçekleştiriyoruz.

Son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılmış ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış diş kliniklerimizde, genel anestezi ameliyathanemizde hizmet veriyoruz. Çocuk Diş Hekimliği alanında uzman iki Doktor Öğretim Üyesi ve tecrübeli üç Diş Hekimi ile sadece 0-14 yaş grubu hastaları kabul ediyoruz. Ayrıca, yan dal uzman diş hekimlerimiz ve tüm diş hekimlerimizle çocuklarımıza en iyi hizmeti sunuyoruz," ifadeleriyle hastanenin çalışmalarını anlattı.

Hastane Yöneticilerine Teşekkür Etti

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, çocuklar için özel olarak düzenlenmiş Çocuk Diş Hekimliği polikliniklerini ve ameliyathaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Ameliyat olan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dr. Kara, çalışanlara ve başhekim başta olmak üzere hastane yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.