Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarından Simitli Yemek Protestosu! Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarından Simitli Yemek Protestosu!

Kendi Genel Başkanlığı dönemi ile mevcut dönemi kıyasladığı açıklamasında “bugüne kadar anlatmadığım ve bilinmeyen” diyerek başladığı sözüne önemli bir itirafta bulundu.

Zammı Engellemesini Kazanım Olarak Anlattı

Dönminde birçok kazanım elde ettiğini savunan Çerci, “Bunlardan en önemlisi, bugüne kadar anlatmadığım ve bilinmeyen, 2023 yılı Ağustos ayında gerçekleşen toplu görüşmede, hekim dışına yapılacak sabit ödemenin %20 artırılmış halinin %50’ye çıkarılması teklifinin kabul edilmemesidir.” Dedi.

Zammı Engelleyerek Minnetini Açıkladı!

Dönemin Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile depremzede hekimlerin durumlarının görüşülmesi de dahil olmak üzere birçok farklı konuda çözümler bulmak üzere temaslarda bulunduğunu aktaran Çerci, “Nihayetinde Sayın Bakan da öncelikle bir insan ve bir hekimdi.” diyerek Bakan Fahrettin Koca’ya olan minnetini vurguladı.

Bakan Fahrettin Koca döneminde gerçekleşen birçok iyileşmenin sağlanmasında, kendisine çizilen imkanlar dahilinde elinden geleni yaptığını aktaran Hekim Birliği Sendikası E. Genel Başkanı Hatice Çerci, Bakan Dr. Fahrettin Koca’nın görevi bırakması sonrası hekim sendikasına verdiği desteği yok sayamayacağını savundu.

Hatice Cerci Balci