Mesajda, yeni mezun hekimlerin Hipokrat yemini ederek hekimlik mesleğine başlamalarından dolayı tebrik edildiği belirtilirken, mesleki dayanışma ile her zaman yanlarında olunacağı vurgulandı.

Sağlık-Sen'den Cumhurbaşkanlığı’na Önemli Sunum: Sağlık Çalışanlarının Talepleri Masaya Yatırıldı Sağlık-Sen'den Cumhurbaşkanlığı’na Önemli Sunum: Sağlık Çalışanlarının Talepleri Masaya Yatırıldı

Zorlukların Üstesinden Gelen Yeni Mezunlara Tebrik

Mesajda, "Zorlu bir eğitim sürecinin ardından, Hipokrat yeminimizle birlikte hekimlik mesleğimize adım atıyorsunuz. Eğitim sürecinde yaşadığınız zorlukların üstesinden gelerek aramıza katıldığınız için sizleri tebrik ederim," denilerek, yeni mezunların gösterdiği azim ve çabaya dikkat çekildi.

Mesleki Dayanışma ve Destek Sözü

Hekim Birliği, mesleki dayanışma ile her zaman yeni mezun hekimlerin yanında olacaklarını ifade etti. "Birlikte sahada çalışma koşullarıyla ilgili yaşadığınız sorunları çözecek, ihtiyaçlarınıza karşılık verecek, danışmanlık sunacak, özlük haklarımızı savunacak, mesleki onurumuzu koruyacak ve çalışma koşullarımızı iyileştireceğiz," denilerek, yeni hekimlere yönelik destek ve işbirliği sözü verildi.