Şahıslar, hastane önünde birbirlerine saldırırken, çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmak için yoğun çaba sarf etti.

Olay Anı Cep Telefonu Kamerasında

Kavga anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Çevrede bulunanlar, kavgayı ayırmaya çalışırken yaşanan arbede kameraya böyle kaydedildi. Olayın nedeni henüz bilinmezken, polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı. Kavgaya karışan iki kişinin de hastane personeli olup olmadığı veya hastanede bulunma nedenleri hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Ambulans ve Otomobil Çarpıştı: 2'si Hemşire 5 Kişi Yaralandı Ambulans ve Otomobil Çarpıştı: 2'si Hemşire 5 Kişi Yaralandı

Güvenlik Önlemleri

Kavga sırasında hastane önünde bulunan diğer vatandaşlar, kavgayı ayırmak için büyük çaba sarf etti. Ancak şahısların birbirine olan saldırgan tutumu, müdahaleleri zorlaştırdı. Olay yerinde herhangi bir güvenlik görevlisinin bulunup bulunmadığı veya güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığı da merak konusu oldu. Hastane yönetiminin, benzer olayların tekrar yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırması bekleniyor.

Polisin Soruşturması Sürüyor

Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kavganın çıkış nedeni, kavgaya karışan şahısların kimlikleri ve olay anındaki detaylar, soruşturmanın tamamlanmasıyla netlik kazanacak. Polis, kavgaya karışan kişilerin ifadelerine başvurarak olayın tüm yönlerini aydınlatmaya çalışıyor. Olayın ardından hastane önünde toplanan kalabalık, kavgaya karışanların sağlık durumları hakkında bilgi almak için bekledi.