Olayın Detayları

Olay, Biga ilçesi Esentepe Mahallesi'nde dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Apartmanın ikinci katında yaşayan İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İsmail Çakmak, pompalı tüfeğini alarak eşi ve oğluna ateş etti. Ardından tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerindeki incelemelerin ardından Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Yapılan otopsinin ardından Filiz Çakmak ve oğlu Baturalp Çakmak'ın cenazeleri, yakınları tarafından Biga'nın Güleç köyüne getirildi. Öğle namazının ardından Güleç Camii'nde düzenlenen törende, anne ve oğul gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. İsmail Çakmak'ın cenazesi ise Gümüşçay beldesinde defnedildi.

Sağlık Skandalı! Rızası Olmadan Platin Takıldı, Doktorlar Hakkında Suç Duyurusu Bulundu Sağlık Skandalı! Rızası Olmadan Platin Takıldı, Doktorlar Hakkında Suç Duyurusu Bulundu

Hastanede Anma Töreni Düzenlendi

Filiz Çakmak ve oğlu için Biga Devlet Hastanesi'nde bir veda ve anma töreni düzenlendi. Törene, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Başhekim Op. Dr. Emrah Demirci, hastane idarecileri, çok sayıda hastane personeli ve merhumun sevenleri katıldı. Başhekim Op. Dr. Emrah Demirci, törende yaptığı konuşmada, "Mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Ailesinin, tüm sevenlerinin ve Biga Devlet Hastanesi ailesinin başı sağ olsun," ifadelerini kullandı. Bu sözler, törende duygusal anlar yaşattı.