Üniversiteden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi’nde hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına başlanacaktır. Bu sebeple 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında acil servisimiz geçici olarak hizmet veremeyecektir. Hastalarımızın ve yakınlarının anlayışı için teşekkür eder, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern ve donanımlı bir acil servis ile hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

Tadilat Tarihleri

Tadilat çalışmaları kapsamında, 2 Ağustos 2024 tarihinden itibaren acil servis hizmetleri durdurulacak ve 12 Ağustos 2024 tarihine kadar hizmet verilemeyecek. Bu süreçte, hastaların diğer sağlık kuruluşlarına yönlendirileceği belirtildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi

Daha İyi Hizmet İçin

Necmettin Erbakan Üniversitesi, tadilat çalışmalarının amacının acil servis hizmet kalitesini artırmak olduğunu vurguladı. Yenilenen acil servis ile hastalara daha modern ve donanımlı bir ortamda hizmet verileceği ifade edildi. Üniversite yetkilileri, hastaların ve yakınlarının anlayışı için teşekkür ederek, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha iyi bir hizmet sunacaklarını belirtti.

Duyuru