Hekim Birliği: ‘Sağlıkta Şiddet Uygulayanlar da Kara Listeye Alınmalı’ Hekim Birliği: ‘Sağlıkta Şiddet Uygulayanlar da Kara Listeye Alınmalı’

Zorlu çalışma koşullarına rağmen fedakârca görevlerini sürdüren sağlık personeli için düzenlenen kahvaltı organizasyonunda, çalışanlar hem stres attı hem de sosyalleşme fırsatı buldu.

Belediye Başkanları ve Milletvekillerinden Tebrik Mesajı

Etkinliğe, 1000’den fazla sağlık çalışanının yanı sıra Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, Genel Başkan Vekili Furkan Ali Çiftçioğlu, Genel Başkan Yardımcıları Arif Camgöz ve Dinçer İlboğa, Genç Eğitim Sen Genel Başkanı Aras Ali Altıntaş, Genç Belediye Sen Genel Başkanı Mehmet Günok ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün ile Altıeylül Belediye Başkan Vekili Baha Torun katıldı. Katılamayan bazı il ve ilçe belediye başkanları ile milletvekilleri ise tebrik mesajları gönderdi.

Genel Başkan Osman Kaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, genç nesillerin geleceğin inşasında önemli rol oynayacağını vurgulayarak, “Bu mücadeleyi başlatan sizlersiniz, zafere ulaştıracak olanlar da yine sizler olacaksınız. Rabbim hepimizi her türlü kötülükten korusun” dedi.

Fhş

Fkl-1