Görevden Almaların Ardından Yönetim Hizmetlerinde Görev Dağılımı Belli Oldu! Görevden Almaların Ardından Yönetim Hizmetlerinde Görev Dağılımı Belli Oldu!

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Yusuf Alemdar’ın, belediye ve bağlı birimlerdeki kadrolarını yeniden yapılandırma çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nde Yeni Atamalar

Sakarya Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nde (SASKİ) önemli bir atama gerçekleştirildi. Hüseyin Karamehmetoğlu’nun genel müdür yardımcılığına getirilmesinin ardından boşalan Abone Daire Başkanlığı görevine Remzi Akçay atandı. 

Remzi Akçay, geçmişte Sakarya Devlet Hastanesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuş ve son olarak yerel seçimlere kadar Geyve Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.

Remzi Akçay’ın Kariyer Geçmişi

Remzi Akçay, Sakarya Devlet Hastanesi Müdürlüğü gibi sağlık sektöründe önemli görevlerde bulunarak kariyerine başladı. Son olarak Geyve Belediyesi’nde belediye başkan yardımcılığı görevini üstlenen Akçay, burada başarılı çalışmalar gerçekleştirmişti. Yeni atamasıyla birlikte Akçay, Sakarya Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nde (SASKİ) Abone Daire Başkanı olarak görev yapacak.