Dr. Erdoğan’ın ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileyen hastane yönetimi, tıp camiasının bu değerli isminin kaybından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Başsağlığı Mesajı

Manisa Şehir Hastanesi, Dr. Erdoğan’ın vefatına ilişkin yayınladığı başsağlığı mesajında, “Değerli meslek büyüğümüz, kıymetli çalışma arkadaşımız Op. Dr. Kadir Uğur ERDOĞAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine yüce Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Kurtalan Devlet Hastanesi’ndeki Klima Sorunu Çözüm Aşamasında Kurtalan Devlet Hastanesi’ndeki Klima Sorunu Çözüm Aşamasında

Büyük Üzüntü

Dr. Kadir Uğur Erdoğan’ın vefatı, Manisa Şehir Hastanesi başta olmak üzere tüm tıp camiasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Meslektaşları ve çalışma arkadaşları, onun tıp alanına yaptığı katkıları ve hastalarına olan özverili hizmetini anarak, kaybından dolayı derin bir hüzün yaşadıklarını belirttiler.

Manisa’da uzun yıllardır Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesinde görev yapan Op. Dr. Kadir Uğur Erdoğan hayatını kaybetti. Dr. Erdoğan, Manisa Şekerci Hüseyin Dede Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.