Meslek hayatında 40 yılı geride bırakan Ülkeroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve evinde istirahat ettiği öğrenildi.

İlçe Yönetiminden Kınama

CHP Nazilli Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Fahrettin Ülkeroğlu’na yapılan saldırıya karşı tepkiler gecikmedi. İlçe Yönetimi, saldırıyı kınayarak Dr. Ülkeroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Nazilli İlçe Başkanı, şiddetin hiçbir koşulda kabul edilemez olduğunu vurguladı ve şunları söyledi:

“Sağlıkta şiddete karşıyız ve her zaman karşısındayız. Nazilli ilçemizde görev yapan değerli yönetim kurulu üyemiz ve kıymetli büyüğüm Psikiyatrist Dr. Fahrettin Ülkeroğlu’na bir hastası tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Dr. Ülkeroğlu’na ve tüm sağlık camiasına ilçe örgütümüz adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele

Bu üzücü olay, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu. Sağlıkta şiddetin kabul edilemez olduğunu belirten yetkililer, bu tür saldırıların önlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade ettiler. Dr. Ülkeroğlu’nun meslektaşları ve ilçe halkı, sağlık çalışanlarının güvenliğinin sağlanması için daha fazla önlem alınması çağrısında bulundu.

Devlet Hastanesi'nde Gece Yarısı Yangın Paniği Devlet Hastanesi'nde Gece Yarısı Yangın Paniği

Dr. Fahrettin Ülkeroğlu, hem mesleki hem de siyasi yaşamında uzun yıllardır büyük emekler vermiş bir isim olarak biliniyor. Yaşadığı saldırı sonrasında kamuoyundan ve meslektaşlarından büyük destek gören Ülkeroğlu, sağlık durumunun iyi olmasıyla sevenlerini rahatlattı.

Geçmiş Olsun Mesajları

Dr. Fahrettin Ülkeroğlu’na yönelik geçmiş olsun mesajları sosyal medya ve çeşitli platformlar üzerinden iletilmeye devam ediyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin sona ermesi için birlik ve beraberlik mesajları veren destekçiler, Dr. Ülkeroğlu’na en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundular.