Başhekim Adem Çakır yaptığı açıklama, 5 katın boşaltılması söz konusu değil dedi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tahta kurusu nedeniyle 5 katın boşaltıldığı iddiaları gündeme geldi. Başhekim Adem Çakır, zaman zaman odalarda tahta kurusu görüldüğünü doğrularken, iddia edilen gibi geniş çaplı bir boşaltmanın olmadığını dile getirdi.

"Sorunlara Anında Müdahale Ediyoruz"

2017 yılının sonlarına doğru hizmet vermeye başlayan Kocaeli Devlet Hastanesi'nin zaman zaman çeşitli sorunlarla anıldığını ifade eden Çakır, hastalardan kaynaklı olarak odalarda tahta kurusu görülebildiğini, bu durumlara hızlıca müdahale ettiklerini belirtti. Çakır,

Hastanede Gece Saatlerinde Gerginlik: Silah Sesleri Paniğe Neden Oldu Hastanede Gece Saatlerinde Gerginlik: Silah Sesleri Paniğe Neden Oldu

"Sorun yaşanan odaları geçici olarak boşaltıyoruz ve gerekli önlemleri alıyoruz. Ancak tüm hastanenin 5 katının boşaltıldığı yönündeki iddialar doğru değil,"

diye ekledi.

"Bu Durum Tüm Hastanelerde Görülebilir"

Başhekim Adem Çakır, tahta kurusu sorunlarının sadece Kocaeli Devlet Hastanesi'ne özgü olmadığını, özel hastaneler de dahil olmak üzere pek çok sağlık tesisinde görülebilecek durumlar olduğunu dile getirdi.