Alınan bilgilere göre, F.E. cumartesi günü gece saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Turgutlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastanede Dr. E.A.Ö. ile tartışmaya başlayan F.E., iddiaya göre doktoru tartakladı ve ölümle tehdit etti.

Kavganın büyümesi ve kontrol altına alınamaması üzerine hastanede görevli jandarma personeli K.B. müdahale etti. F.E., jandarma K.B.’yi de darp etti.

Şehir Hastanesi İnşaatında Feci Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Şehir Hastanesi İnşaatında Feci Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Polis Müdahalesi ve Gözaltı

Olayı haber alan polis ekipleri, ihbar üzerine hastaneye gelerek F.E.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.E.‘nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Hastanede yaşanan bu şiddet olayı, Turgutlu’da büyük tepkilere yol açtı.

Doktorlar ve sağlık çalışanları, şiddete maruz kalan meslektaşlarına destek vererek bir daha böyle olayların yaşanmamasını istediler. Sağlık çalışanları, güvenlik önlemlerinin artırılması ve sağlıkta şiddetin önlenmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Sağlık Çalışanlarına Destek

Hastanede görev yapan doktorlar ve diğer sağlık personeli, yaşanan olayın ardından meslektaşlarına destek vermek için hastane önünde toplandı. Sağlık çalışanları, şiddete karşı birlik mesajı vererek, bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ettiler.