Gece İmzalandı, Sabah İptal Edildi: İl Sağlık Müdürü Atamasında Geri Adım Gece İmzalandı, Sabah İptal Edildi: İl Sağlık Müdürü Atamasında Geri Adım

Sağlık Bakanlığı’nda üst düzey değişiklikler devam ediyor. Yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun göreve başlamasıyla, bakanlık bürokrasisinde de önemli yenilikler hayata geçirildi. 

Bu kapsamda, Halim Özçevik Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı. Ayrıca, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü görevlerine de yeni atamalar yapıldı.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Değişti

Cuma günü itibariyle Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü de değişti. Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ülker Kuğu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı. 

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde de görev değişiklikleri netleşti. Daha önce Daire Başkanı olarak görev yapan ve görevden alınan Fuat Çalışkan ve Bekir Yiğit, yeni yönetim kadrosunda tekrar Daire Başkanı olarak görevlerine döndü.

saglikpersoneliHABER.NET’in edindiği son bilgilere göre, bu değişikliklerin devam edeceği ve bakanlık bünyesinde köklü değişikliklerin yapılacağı belirtiliyor. Görevden almaların yanı sıra, yeni atamaların da yapılacağı ve bakanlık bürokrasisinin yeniden şekilleneceği ifade ediliyor.