Yapılan baskınlar sonucu 11 erkek gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli müstehcen içeriklerin bulunduğu bildirildi.

Doktor H.B. de Gözaltında

Gözaltına alınanlar arasında bir hastanede görevli doktor H.B.'nin de yer aldığı, H.B.'nin sanal ortamda "çocuk pornosu" arattığı ve müstehcen görüntüler izlediği iddia ediliyor. Gözaltına alınan 11 kişiden 4’ü serbest bırakılırken, H.B. ve 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Tutuklamalar Sağlık Camiasında Şok Yarattı

Adliyedeki işlemler sonrası 4 kişi "müstehcenlik" suçundan tutuklandı. Bu tutuklananlar arasında doktor H.B.'nin de olduğu öğrenildi. Bu olay, sağlık camiasında yepki topladı.

Kamuda Servis Hizmeti Geri Geliyor: Memur-Sen'in Mücadelesi Sonuç Verdi Kamuda Servis Hizmeti Geri Geliyor: Memur-Sen'in Mücadelesi Sonuç Verdi

Siber Suçlarla Mücadelede Farkındalık Artmalı

Uzmanlar, internet ortamında çocuk istismarıyla ilgili suçların arttığına dikkat çekerek, siber suçlarla mücadele çalışmalarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu tür olayların önlenmesi için eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının önemi bir kez daha gündeme geldi.