Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ile yaşadığı gerginlikler sonucunda, Dr. Murat Yerer, Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Uzun Süren Gerginlik

Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ile Dr. Murat Yerer arasındaki gerginlik uzun süredir devam ediyordu. Murat Yerer'in, Başhekim Altıntop tarafından mobbinge maruz kaldığı ve bu durumun sık sık tartışmalara yol açtığı iddia ediliyordu. Kavganın koridorlara taşınmasının ardından, Yerer istifa etmeyi düşündü. Ancak, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yerer'in istifasını kabul etmedi ve ona 15 gün izin verdi.

Doç. Dr. Mehmet Özel Başhekim Koltuğuna Getirildi! Doç. Dr. Mehmet Özel Başhekim Koltuğuna Getirildi!

Yeni Görevi ve Veda Mesajı

İzin dönüşünde, Başhekim İsmail Altıntop'un Yerer'in Devlet Hastanesi'nde işe başlamasına izin vermemesi üzerine, Sağlık İl Müdürü devreye girerek Yerer'i Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne atadı. Sonrasında yapılan değişiklikle Yerer, İncesu İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Yeni görev yerine giderken yaptığı veda mesajında, "İncesu İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne atanmam nedeniyle gruptan ayrılırken hepinize veda etmek istiyorum. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.