Olay, bir hastanın anne ve babasının kızlarının kimliğiyle ilgili yaşanan bir sorun nedeniyle hastane çalışanlarıyla tartışmasıyla başladı.

Ambulanslar Artık Yapay Zekâ İle Yönlendirilecek! Ambulanslar Artık Yapay Zekâ İle Yönlendirilecek!

Kimlik Sorunu ve Tartışmanın Büyümesi

İddiaya göre, hastane çalışanları aileye, kızlarının kimliğinin kullanılamayacak derecede kırık olduğunu ve çip kısmında eksiklikler bulunduğunu, bu nedenle işlem yapamayacaklarını belirtti. Bu duruma sinirlenen anne ve baba, hastane çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek saldırıya dönüştü.

Güvenlik Müdahale Etti

Saldırganlar, hastane çalışanlarının bulunduğu odanın camını kırarak içeri girmeye çalıştı. Bu esnada hastane güvenlik görevlileri, saldırganları hastaneden çıkararak duruma müdahale etti. Olay anları, başka bir hastanın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada yayıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Hastane yetkilileri, olayın ardından güvenlik önlemlerini artırarak benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve saldırganlar hakkında yasal işlemlerin sürdüğü bildirildi. Hastane çalışanları, bu tür olayların tekrar etmemesi için daha etkili güvenlik önlemlerinin alınmasını talep ediyor.