Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini vurgulayan Bakan Memişoğlu, "Amacımız, insanların dertlerine derman olmak. Sağlıkta şiddete toleransımız yok." dedi.

Sağlık Yatırımları Değerlendirildi

Ağrı ziyaretine Doğubayazıt’taki İshak Paşa Sarayı’nı gezerek başlayan Bakan Memişoğlu, valilik ziyareti ile programına devam etti. Ağrı Valisi Mustafa Koç’tan kentteki sağlık yatırımları hakkında bilgi alan Memişoğlu, valilik şeref defterini imzaladı. Ardından Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Memişoğlu, vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili taleplerini dinledi.

Ağrı’ya Yeni Hastane Müjdesi

Ağrı Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’ni de ziyaret eden Bakan Memişoğlu, 200 yataklı yeni bir hastanenin inşaatının devam ettiğini belirtti. "Ağrı, sağlık hizmetlerinde gelişmeye müsait bir şehir. Eksiklikleri tespit ettik, en iyi sağlık hizmetlerini sunmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Bakan Memişoğlu ‘Aile Hekimliklerini Önemsiyoruz’ Bakan Memişoğlu ‘Aile Hekimliklerini Önemsiyoruz’

Sağlıkta Şiddet Konusunda Kararlılık

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına karşı da açıklamalarda bulunan Memişoğlu, şiddet gören sağlık çalışanlarının haklarını savunan yargı organlarına teşekkür etti. "Sağlıkla ilgili şiddete kesinlikle toleransımız yok. Ceza yerine şiddetin hiç yaşanmamasını istiyoruz." şeklinde konuştu.