Uzm. Dr. Metin Gümüş’ün Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına atanmasıyla boşalan Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne, daha önce Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından olan Süleyman Çağrı Bozkurt atandı.

Kızılay Erzincan Şubesi'nde Yeni Başkan Dr. Bülent Yavuzer Oldu! Kızılay Erzincan Şubesi'nde Yeni Başkan Dr. Bülent Yavuzer Oldu!

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde doktor olarak görev yaparken, aynı kuruma müdür olarak atanan 7 yıllık deneyime sahip Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt, 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerinde doktor olarak görev yaptı.

Okurken aynı zamanda Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünü 2017 yılında tamamladı. Hem doktorluk görevini yerine getirirken hem de İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünü 2022 yılında bitiren Dr. Bozkurt, şunları söyledi: "Bu bölgenin insanıyım. Alaşehir’in nelere ihtiyacı olduğunu biliyorum. Ekibim ile birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağız."