Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

Sağlık Müdürlüğü'nden Açıklama

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde görevi başındayken şiddete maruz kalan Dr. Mustafa Hürkal Tezvar hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Görevi başındayken şiddete maruz kalan Aile Hekimi Dr. Mustafa Hürkal Tezvar, hastaneye kaldırılmıştır ve yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Ailesi olarak hekimimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz. Sağlıkta şiddeti asla kabul etmiyor, bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz" denildi.

Sağlıkta Şiddete Tepki

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kabul edilemez bulduğunu ve bu tür olayların önlenmesi için gereken tüm tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. Dr. Mustafa Hürkal Tezvar'a yönelik bu saldırının, sağlık camiasında büyük üzüntü yarattığı ve bu tür olayların tekrar etmemesi için tüm yetkilileri göreve çağırdıkları ifade edildi.