Ambulansa arkadan çarpan bir araca bakmak için duran Bilan Talaş ve Mustafa Navruz, başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hasar Kontrolü Sırasında Yaşanan Feci Kaza

Olay, Yeşilköy Ayrancılar arasında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 09 U 1299 plakalı bir araç, 35 ATK 049 plakalı ambulansa arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından ambulans şoförü Bilan Talaş ve diğer aracın sürücüsü Mustafa Navruz, hasarı kontrol etmek üzere araçlarından indi. Ancak bu sırada, K.B. yönetimindeki 35 AE 1971 plakalı bir Şahin marka araç, kontrolünü kaybederek Talaş ve Navruz’a çarptı.

Bisiklet Kazasında Ağır Yaralanan Doktor Yaşamını Yitirdi Bisiklet Kazasında Ağır Yaralanan Doktor Yaşamını Yitirdi

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadılar

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan iki kişi, çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı olan Bilan Talaş ve Mustafa Navruz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sağlık Camiası Yasta

Ambulans sürücüsü Bilan Talaş’ın vefatı sağlık camiasını yasa boğdu. İzmir 112 Sağlık ekipleri, hayatını kaybeden Bilan Talaş ve Mustafa Navruz için taziye mesajları yayınladı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sağlık çalışanlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.