Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

Ambulans şoförü Bülent Bal, ekip arkadaşları kadın olduğu için onları korumak adına ambulansa kilitleyerek kendini tehlikeye attı. Olay sırasında Bal, motosikletli bir saldırganın üzerine sürmesi sonucu yaralandı.

Olayın Detayları: "Beni Orada Öldüreceklerini Düşündüm"

Ambulans ekibi, bir akaryakıt istasyonunda rahatsızlanan hastaya müdahale ederken, istasyon çalışanlarından birinin "Sakinleştirici yapın" talebine olumsuz yanıt vermeleri üzerine saldırıya uğradı. Bal, saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Ekip arkadaşlarım kadın olduğu için onları korumak adına ambulansa kilitledim. Beni orada öldüreceklerini düşündüm" ifadelerini kullandı. Bal, darp sonucu ayağından yaralanırken, olayın etkisiyle psikolojik olarak da sarsıldığını belirtti.

"Ambulansa Binmekten Korkuyorum"

Saldırı sırasında ciddi yaralar alan Bülent Bal, yaşadığı korku nedeniyle ambulansa binip göreve devam edemeyeceğini düşündüğünü dile getirdi. "Ayağımın üzerine basamıyorum, çenemde kayma var ve üç dişim kırık. Ölmediğime şükrediyorum" diyen Bal, tayin almayı veya emekliliği düşündüğünü açıkladı.

"Tek Başımıza Kaldık"

Bal’ın ekip arkadaşı Gülnihal P. ise olay sırasında yaşadıkları çaresizliği anlattı. "Sürücümüze saldırdılar ve biz müdahale edemedik. Olay yerinde polis ekipleri yoktu ve sürücümüzü korumak için araca kilitledi ama kendisi dışarıda kaldı" diyen Gülnihal P., yaşanan olayın psikolojik etkilerinin hala devam ettiğini belirtti.

"Polis Ekipleri Önce Orada Olmalı"

Bal ve Gülnihal P., özellikle madde bağımlıları ve alkollü şahıslar gibi tehlikeli vakalarda polis ekiplerinin olay yerine daha önce gelmesi gerektiğini vurguladı. Gülnihal P., "Her gittiğimiz olayda kendimizi korumak zorunda kalıyoruz. Bir gün sonra nöbetim var, nasıl görevime devam edebileceğimi bilmiyorum" diyerek sağlık çalışanlarının maruz kaldığı tehlikeleri dile getirdi.