Sağlık-Sen Adana Şubesi’nden Mehmet Öztürk’e Destek Sağlık-Sen Adana Şubesi’nden Mehmet Öztürk’e Destek

Saatcı, ziyaret sırasında liyakat ve ehliyetin yöneticilikte esas alınması gerektiğini vurgulayarak, Prof. Dr. Sinan Zehir’in göreve getirilmesinin bu açıdan isabetli olduğunu belirtti.

"Koltuktan Güç Alan Değil, Koltuğa Güç Veren Yöneticiler"

Saatcı, yöneticilerin koltuğa güç katması gerektiğini ifade ederek, "Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç verecek idarecilerin tercih edilmesi, hizmet kalitesini artıracaktır" dedi. Ayrıca, idareciliğin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, Prof. Dr. Sinan Zehir’in sağlık hizmetlerinde büyük katkılar sunacağına inandığını ekledi.

"Ekip Ruhu Başarıyı Getirir"

Saatcı, yönetim kadrolarında bilgi ve birikime sahip kişilerin görev almasının önemine değinerek, ekip ruhu ve istişarenin başarıyı getireceğini söyledi. Çalışma barışını ve motivasyonu artıracak uygulamaların öncelik olması gerektiğini belirten Saatcı, çalışan memnuniyetinin başarı için kritik bir faktör olduğunu dile getirdi.

Zehir’den Teşekkür Mesajı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı ve ekibine sendikal çalışmalarında başarılar diledi.