Yanlış Yönlendirmelere Alet Olundu

Mehmet Ali Arayıcı, yaptığı basın açıklamasında, Türk Sağlık-Sen Başkanı’nın kendisi ve sendikasını hedef alan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Arayıcı,

Sayın başkan, savunduğu kişileri tanımadan ya da tanımazlıktan gelerek yanlış yönlendirmelere alet olmuştur. Devlet malına zarar veren kişileri koruma çabasını hayretle karşılıyoruz

ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının Arkasında Durdu

Açıklamasında, sosyal medya üzerinden bizzat kendi ismiyle yaptığı açıklamaların arkasında durduğunu vurgulayan Arayıcı, “Perde arkasından konuşmak bizim prensibimize uymaz,” dedi. Ayrıca, Arayıcı, iddiaların aksine, yapılan eleştirilerin şahsi olarak Türk Sağlık-Sen Başkanı’na veya sendikasına yönelik olmadığını, sadece usulsüzlük yapan bazı kişilere yönelik olduğunu belirtti.

Şehir Hastanesi'nde Mobbing İddiaları Yeniden Gündemde Şehir Hastanesi'nde Mobbing İddiaları Yeniden Gündemde

Fazla Mesai Ücretleri Üzerine Soru İşaretleri

Arayıcı, açıklamasında ayrıca Türk Sağlık-Sen Başkanı’nın fazla mesai ücretleriyle ilgili iddialarına da değindi. “Sayın başkan, eğer arkadaşlarınız gerçekten fazla çalışma karşılığı nöbet ücreti aldıysa, neden hastane idaresine bu kişilerin fazla mesai ücretlerinin kesilmesini desteklediğinizi söylediniz?” diye sordu.

Suçlamalarla Bir Yere Varılmaz

Gaziantep’te yetki alamamaları ve sendikaya olan teveccühün nedenini ele alan Arayıcı, “Sürekli suçlamalarla bir yere varamazsınız. İnsanların gönlünde yer edinmek için suçlamalardan vazgeçmelisiniz,” dedi.

15 Temmuz İddialarına Yanıt

Açıklamasının sonunda, 15 Temmuz ile ilgili iddialara da yanıt veren Arayıcı, “O dönemde şahsıma atılan iftiralar, yüce Türk adaleti tarafından haksız ve temelsiz bulunarak, ‘suçsuz ve tertemiz’ ilan edildim. Sayın başkanın bu konuyu gündeme getirmesini üzüntüyle karşılıyorum,” ifadelerini kullandı.

Adalet Arayışı ve Birlik Vurgusu

Mehmet Ali Arayıcı, açıklamasını büyük lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleriyle sonlandırarak, Türk milletinin birlik ve beraberliği için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. “Adalet arayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz,” diyerek sözlerini noktaladı.