Kastamonu Sağlık İl Müdürü Çağdaş Derdiyok, yaptığı açıklamada sözleşmeli yönetici sisteminin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmada kritik bir rol oynadığını vurguladı.

“663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 42. Maddesi çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’ye ekli (II) sayılı cetvelde belirtilen unvanlar ve görevlere ilişkin ilimizde ‘Sözleşmeli Yönetici’ olarak atanan, sözleşmelerini imzalayarak görevlerine başlayan tüm yöneticilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Devlet Hastanesi'nde Yeni Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurcan Ünal Oldu Devlet Hastanesi'nde Yeni Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurcan Ünal Oldu

Görevlerine Yeni Başlayan ve Devam Eden Yöneticiler

Kastamonu Sağlık Müdürlüğü’nde göreve yeni başlayan ve sözleşmelerini yenileyerek görevlerine devam eden yöneticilerin isimleri ve görev yerleri, kamuoyu ile paylaşıldı.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ve Taşra Teşkilatları

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü’nde Hasan Kepeçoğlu, Özgür Yılmaz ve İsmail Hakkı Demir gibi isimler başkan olarak atanırken, Halim Berber, Ali Ünal ve Mehmet Vahit Yıldız başkan yardımcılığı görevine getirildi. İlçe sağlık müdürlüklerinde ise Yüksel Kutlu ve Murat Karakaş gibi deneyimli isimler görev alacak.

İlçe Hastaneleri ve Diğer Sağlık Kurumları

Kastamonu’da bulunan çeşitli ilçe devlet hastanelerine yapılan atamalar da dikkat çekiyor. Abana İlçe Devlet Hastanesi’nde Uğur Yiğitoğlu baştabip olarak görev yapacakken, aynı hastanede Mustafa Halit Gül idari ve mali işler müdürü olarak atanmış durumda. İnebolu Devlet Hastanesi’nde ise Alican Sarımehmetoğlu baştabip olarak görev alacak.

Kastamonu Il Saglik Mudurlugu Calisanlari

Baştabip ve Müdür Atamaları

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Zafer Ergül baştabip olarak atanırken, idari ve mali işler müdürlüğüne Özgür Gözkan getirildi. Aynı hastanede Ayhan Türüdü destek ve kalite müdürlüğü görevini üstlenecek.

Sağlık Müdürlükleri ve Baştabiplikler

Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’nde Kadir Küçük baştabip olarak görev yapacakken, İnebolu Devlet Hastanesi’nde Metin Gürel idari ve mali işler müdürü olarak atanmıştır.

Ayrıca Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Turgay Ersoy baştabip, Fahri Ahmetbeyoğlu ise idari ve mali işler müdürü olarak görev yapacak.