Eskişehir'de Hasta Nakil Şoförüne Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası Eskişehir'de Hasta Nakil Şoförüne Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Nevşehir’i ziyaret edecek. 20 Eylül Cuma günü gerçekleşecek ziyarette, Bakan Memişoğlu’nun sağlık alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceği, yeni projeler hakkında görüşmeler yapacağı ve çeşitli açılışlara katılacağı bildirildi.

Nevşehir'in Sağlık İhtiyaçları Ele Alınacak

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Memişoğlu'nun ziyaretine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nevşehir’imizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve yapılması gereken çalışmaları görüştük. Sayın Bakanımız 20 Eylül Cuma günü şehrimize gelerek sağlıkla ilgili bir dizi programa katılacak. Ziyareti sırasında sağlık alanındaki konuları kendisiyle şehrimizde detaylı şekilde ele alacağız."

Ziyaret Kapsamında Neler Yapılacak?

Bakan Memişoğlu’nun Nevşehir’e gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, ildeki sağlık yatırımlarının değerlendirilmesi ve mevcut projelerin gözden geçirilmesi planlanıyor. Ayrıca, açılış ve temel atma törenlerine katılması beklenen Memişoğlu, bölge halkı ve sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi yönünde görüş alışverişinde bulunacak.