Otoparkta bir aracın arka koltuğunda hareketsiz yatan kadını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Koç’un boğazının kesilerek öldüğü tespit edildi. Cenazesi otopsi yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırılan genç kadının ölüm sebebiyle ilgili araştırmalar sürüyor.

İntihar Şüphesi Üzerinde Duruluyor

Savcılık tarafından yapılan ilk açıklamada, Tuğba Koç’un ölümüne dair intihar emarelerinin bulunduğu belirtildi. Eşi A.K.'nin ifadesinde, Tuğba Koç’un uyku sorunları nedeniyle psikolojik tedavi gördüğü ve bunalımda olduğu iddia edildi. Koç’un cenazesi memleketi Alpu’da toprağa verildi.

Savcılık: "Yanıltıcı Haberlerden Kaçınılmalı"

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili basında çıkan spekülasyonlar nedeniyle bilgilendirme yapma ihtiyacı doğduğu belirtildi. Olayın yaşandığı gün ve öncesinde çift arasında herhangi bir kavga veya ihbar olmadığı, otomobilin camının eşi A.K. tarafından üzüntüyle kırıldığı ifade edildi. Ayrıca, Koç’un ayakkabılarının olay anında ayağında olduğu ve olayla ilgili herhangi bir şüpheli duruma rastlanılmadığı belirtildi.

Bebeklerinden Topuk Kanı Alınmasını Reddeden Aileye Mahkeme Tedbir Kararı Koydu! Bebeklerinden Topuk Kanı Alınmasını Reddeden Aileye Mahkeme Tedbir Kararı Koydu!

Savcılık, devam eden soruşturma kapsamında yanıltıcı ve doğrulanmamış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı ve yanlış bilgi yayanlar hakkında işlem yapılacağını duyurdu.