İmzalanan anlaşma kapsamında memurlara %110 oranında sosyal denge tazminatı ödenecek.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mamak Belediyesi ve Tüm Yerel Sen arasında imzalanan bu sözleşme, belediye memurlarının ekonomik refahını artırmayı amaçlıyor.

Tören düzenlendi

Mamak Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Mücahit Dede, sendika temsilcileri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediyede görev yapan memurlar katıldı.

Törende konuşan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediye personelinin haklarını koruyarak ve iyileştirerek, Ankara’da emeğin karşılığını en çok veren belediye olma hedefiyle çalıştıklarını vurguladı.

Mamak’ta değişim oldu

Şahin,

"Mamak’ta büyük bir değişim oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.' Sizlerle birlikte Mamak’ın Türkiye’nin en parlak belediyesi olmasını istiyorum. Bütün personelimi çok seviyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, en güzel ve en uyumlu belediye olacağımızdan eminim. Biz bir olacağız, beraber olacağız. Hangi partiden gelirse gelsin doğru işler bizden geçer, yanlış işler geçmez. Ben sizlerden memnunum”

dedi.

Belediye çalışanları ile bir aile olduklarını belirten Şahin,

“Hepinizin alın terine, emeğine ve sendikal haklarına saygı duyuyorum. Tüm çalışanlarımıza sosyal denge haklarını da, diğer haklarını da vereceğiz. Önümüzdeki günlerde daha da iyisini yapacağız, söz veriyorum”

Temmuz Zamlı Sağlık Personeli Maaşı Ne Kadar? Temmuz Zamlı Sağlık Personeli Maaşı Ne Kadar?

diye ekledi.

Tüm Yerel Sen Başkanı Mücahit Dede de, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür ederek, personelin taleplerini göz önünde bulundurarak yapılan iyileştirmeler ve imzalanan sosyal denge sözleşmesi için memnuniyetini dile getirdi.

Dede, Mamak Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.