Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum sırasında bebeğini kaybeden Balgün, kocasıyla birlikte Edremit Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Ancak hastane kayıt yaptırmak istediğinde, görevliler Balgün'ün sistemde ölü olarak göründüğünü söyledi.

'Siz ölü görünüyorsunuz’

Balgün, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Merdivenden düştüm, burnumu çarptım ve şişti. Hastaneye tedavi olmak için gittiğimde kimliğimi uzattım. Görevli T.C. numaramı girdikten sonra, 'Siz ölü görünüyorsunuz, hakkınızda işlem yapılamaz' dedi. Bir buçuk ay önce çocuğumu kaybettim, ölüm belgesi çocuğuma verilmesi gerekirken beni ölü olarak göstermişler."

Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

Genç kadının eşi Görkem Balgün ise o anları şöyle aktardı: "Eşim beni aradığında eve koştum. Her yer kan içindeydi, hemen hastaneye götürdüm. Kimliğini uzattığımda, 'ölü hakkında işlem yapılamaz' dediler. Bir buçuk saat beklettikten sonra bizi geri yolladılar." Çiftin şikayeti üzerine yaşanan karışıklık düzeltildi.