İlçe hastanesi olarak bilinse de, Çameli, Seydikemer, Dirmil, Çavdır, Tefenni, Karamanlı ve Acıpayam gibi komşu ilçeler ve yüzlerce köye hizmet ediyor. Donanımlı personel ve modern ekipmanları ile dikkat çeken hastane, özverili çalışmaları ile bölge halkının güvenini kazanmış durumda.

 Uzman Hekim Kadrosunda Eksiklik

Hastanenin önemli bir "bölge hastanesi" olarak hizmet vermesine rağmen bazı branşlarda uzman hekim eksikliği göze çarpıyor. Özellikle kardiyoloji ve kulak-burun-boğaz (KBB) uzmanlarıyla ilgili kadro açığının kapatılmamış olması, vatandaşlar tarafından büyük bir eksiklik olarak dile getiriliyor. Bu branşlarda tedavi görecek hastalar, maalesef uzun mesafeler kat ederek başka hastanelere gitmek zorunda kalıyor.

 Yoğun Bakım ve Ekipman Eksikliği

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde ayrıca yoğun bakım ünitesi de ekip ve ekipman desteğine ihtiyaç duyuyor. Artan hasta sayısına karşılık hizmetin aksamaması için yoğun bakım ünitesinin donanımının geliştirilmesi, vatandaşların beklediği bir diğer önemli konu.

Hastane Kayıtlarında Büyük Hata! Merdivenden Düşen Kadın 'Ölü' Diye Kaydedildi! Hastane Kayıtlarında Büyük Hata! Merdivenden Düşen Kadın 'Ölü' Diye Kaydedildi!

 Ek Bina Yapım Kararı Sevindirici

Hastane, mevcut kapasitesi ile artan hasta sayısına hizmet vermekte zorlanıyor. Bu nedenle ek binaların yapılması kararı, hem hastane personeli hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.