İddialara göre Dr. Ş.D., Torbalı Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. M. A. Ş. ile iş birliği yaparak, hastane yönetiminin bilgisi dışında bir silikon meme ameliyatı gerçekleştirdi. Bu operasyonun, hastane kayıtlarına “göğüsten kitle çıkarılması” şeklinde geçirildiği belirtiliyor. Ayrıca, bu operasyon için hastadan yüklü miktarda para talep edildiği de iddialar arasında yer alıyor.

şikayet üzrine ortaya çıktı

Salı günü yapıldığı öğrenilen bu operasyon, bir vatandaşın şikayeti üzerine ortaya çıktı. Hastane yönetimi, olaydan habersiz olduğunu ve durumun İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bildirilmesiyle geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

Yoğun Bakım Skandalı: 19 Bası Yarası İhmal İddiasıyla Gündemde! Yoğun Bakım Skandalı: 19 Bası Yarası İhmal İddiasıyla Gündemde!

yönetimden açıklama

Torbalı Devlet Hastanesi yönetimi konuya ilişkin olarak, "İlgili soruşturmayı İl Sağlık Müdürlüğümüz yürütecek. Biz de iddialarla ilgili tüm belgeleri ve kayıtları müdürlüğümüze ilettik" açıklamasında bulundu. Sağlık Bakanlığı'nın da dahil olduğu soruşturma süreci devam ediyor.