Şanlıurfa'da Aile Hekimi ve Sağlık Çalışanlarının Maaşları Ödenmedi Şanlıurfa'da Aile Hekimi ve Sağlık Çalışanlarının Maaşları Ödenmedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kocaeli'de hem ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin Kurultayı'na hem de açılış bayramına katılacak. Taslak programa göre Erdoğan, saat 14.00'te Kocaeli Kongre Merkezi’nde ÖNDER’in Kurultayı'na, saat 17.00'de ise Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katılacak. Bu açılış bayramında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 60 önemli hizmetinin yanı sıra, diğer kamu kuruluşlarına ait projelerin de resmi açılışları yapılacak.

5 yılda tamamlanan ve bölge için büyük öneme sahip Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla resmen hizmete girecek. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizlik Projesi, Kartepe Teleferik Hattı, Solaklar Kavşağı ve millet bahçeleri gibi büyük projeler de açılacak.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin açılışına yönelik hazırlıklar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tamamlandı. Cumartesi günü hastanenin acil poliklinikleri hizmete açılırken, pazartesi gününden itibaren tüm polikliniklerde hizmet verilecek. Yeni hastaneye taşınma süreci tamamlandıktan sonra, eski hastane binası semt polikliniği olarak kullanılacak. İlerleyen dönemde bu binanın Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne dönüştürülmesi planlanıyor.