Özel Hastane Hakkında Dikkat Çeken Şikayet Özel Hastane Hakkında Dikkat Çeken Şikayet

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin önünde bekleyenlere yönelik gece saatlerinde gerçekleştirilen ve 5 kişinin yaralandığı saldırının, Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde yaya olarak ilerleyenlere yönelik bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı ile bağlantılı olduğu belirlendi.

10 şüpheli gözaltına alındı

Polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu 10 şüpheli gözaltına alındı. Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil bölümünün önünde bekleyenlere yönelik yapılan saldırıda, bir polis memuru, bir jandarma personeli, bir özel güvenlik görevlisi ve iki sivil vatandaş yaralanmıştı. Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yandan, Mahmutbey Caddesi'nde yaya olarak ilerleyen üç kişiye yönelik silahlı saldırıda ise bir kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürüyor.