İzmir’in Bornova ilçesinde doğan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Müezzinoğlu, ilçede en uzun süre görev yapan hekim olma unvanına sahip.

2024 Sağlık Bakanlığı Tayin Harcırah Hesaplama Detayları 2024 Sağlık Bakanlığı Tayin Harcırah Hesaplama Detayları

Uzmanlık Sonrası Kırkağaç'a Yerleşme Kararı

Uzmanlık eğitimini İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi’nde Dahiliye Bölümünde tamamlayan Dr. Müezzinoğlu, İzmir’e yakınlığı nedeniyle Manisa’nın Kırkağaç ilçesine atandı. 18 ay sürecek zorunlu görevi tamamlamayı ve ardından İzmir’e dönmeyi planlayan Müezzinoğlu, Kırkağaç halkının kendisine gösterdiği sevgi ve destek sayesinde bu planlarını değiştirdi ve 28 yıldır ilçede hizmet veriyor.

Kırkağaçlılar İçin 28 Yıllık Fedakarlık

Başhekimlik Görevini de Üstlendi

Uzman Doktor Orhan Emin Müezzinoğlu, Kırkağaç Devlet Hastanesinde 28 yıllık hekimlik süresi boyunca iki kez vekaleten başhekimlik görevini üstlendi. Eşi Ayşe Atak ile birlikte Kırkağaçlı olan Müezzinoğlu, “18 ay kalmak için geldiğim Kırkağaç’ta 28 yılı geride bırakmak benim için büyük bir onur. Kırkağaç halkının sevgisi burada kalmamda en büyük etkendi. Buradan ayrılmak hiç kolay olmadı, onlara hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.

Hastalarına Hizmet Etmeye Devam Edecek

Kırkağaç halkı için acısıyla tatlısıyla geçen 28 yılı geride bırakan Dr. Müezzinoğlu, "Tüm Kırkağaçlılara sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Elimden geldiğince onlara hizmet etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.