Taşınma Tartışması Kanlı Bitti: 112 Çalışanı Ünlüer Hem Nişanlısını Vurdu Hem Canına Kıydı Taşınma Tartışması Kanlı Bitti: 112 Çalışanı Ünlüer Hem Nişanlısını Vurdu Hem Canına Kıydı

Kalp Krizi Vakası İçin Giden Ambulans Kaza Yaptı

Kaza, İstasyon Mahallesi Gar Kavşağı’nda gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait vatman Sinan E. yönetimindeki tramvay, İbrahim Ceylan’ın kullandığı 55 AJH 197 plakalı 112 ambulansıyla çarpıştı. Kalp krizi vakasına müdahale etmek üzere olay yerine gitmekte olan ambulans, çarpışmanın etkisiyle devrildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada ambulans sürücüsü İbrahim Ceylan, ambulansta görevli sağlık personeli Şeyma Suay Çiftçi ve Erdi Kazaer ile tramvayda yolcu olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Mehmet Eşici yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sırasında tramvayda bulunan Mehmet Eşici, “Tramvayın ön tarafındaydım, büyük bir patlama sesi geldi, deprem oldu sandım.” ifadelerini kullandı.

Polis İnceleme Başlattı

Ambulansın, Fuariçi’ndeki bir düğün salonunda kalp krizi vakasına müdahale etmek üzere seyir halindeyken kaza yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı.