Olay, 19 Ağustos'ta gerçekleşti ve Seçkin, Bilkent Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Ancak, 22 gün süren tedaviye rağmen Seçkin hayatını kaybetti.

Sigorta Girişi İddiaları Gündemde

Olayın ardından, Seçkin’in sigorta girişinin kazadan sonra yapıldığı iddiaları gündeme geldi. İsmail Can Seçkin'in ağabeyi Halil İbrahim Seçkin, kardeşinin sigorta girişinin kazadan sonra yapıldığını belirterek işverenin ihmali olduğunu ileri sürdü. Seçkin’in e-Devlet kayıtlarına göre, sigorta girişinin kaza günü olan 19 Ağustos'ta yapıldığı ortaya çıktı. Daha önce ise Seçkin’in sigortasının iki yıllık periyotlarla kesintiye uğradığı ve son sigorta çıkışının Mart ayında gerçekleştiği öğrenildi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı

Ağabeyden İhmalkârlık Suçlaması

Halil İbrahim Seçkin, kardeşinin kazadan sonra hemen hastaneye kaldırılmak yerine sigorta işlemleriyle vakit kaybedildiğini iddia etti. "Patronun önce muhasebeciyi araması, sigorta işlemlerine öncelik vermesi büyük bir zaman kaybı yarattı. Eğer hemen ambulans çağırılsaydı belki kardeşim bugün hayatta olabilirdi" dedi. Ayrıca, kazaya ilişkin kamera kaydı olmaması, merdivenlerde korkuluk bulunmaması gibi güvenlik açıklarına da dikkat çekerek, iş yerinin sorumlularının cezalandırılmasını talep etti.

İş Yeri Yetkilisi İddiaları Reddetti

İş yeri yetkilisi ise yaptığı açıklamada olayın bir kaza olduğunu ve hastaneye kaldırılma sürecinde bir gecikme yaşanmadığını savundu. Ancak, Seçkin'in ailesi olayın soruşturulmasını ve sorumluların yargı önüne çıkarılmasını bekliyor.