Bilal, hastane yönetimine seslenerek “Çalışanlarla aranızdaki duvarları da kaldırın” çağrısında bulundu.

Şifreli Kapılar Kaldırıldı

Bilal, sendika binasında düzenlediği toplantıda, bir süre önce gündeme getirdikleri Atatürk Şehir Hastanesi’ndeki şifreli kapıların, İl Sağlık Müdürlüğü’nün devreye girmesiyle kaldırıldığını belirtti. “İl Sağlık Müdürlüğü’nün müdahalesiyle, şifreler kaldırılarak kamu idaresi ile bağdaşmayan bu tutum sonlandırılmıştır. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz,” dedi.

Çalışanlarla Aradaki Duvarlar da Kaldırılsın

Başkan Bilal, şifreli kapıların kaldırılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, hastane yönetimine çalışanlarla aralarındaki iletişim engellerini de kaldırma çağrısında bulundu. “Herkesin şeffaflık adına kapıları açtığı bir dönemde bu yanlıştan dönülmesi sevindiricidir. Ancak ikinci çözülmesi gereken mesele, çalışanlarla araya çekilen setlerin, anlamsız bir biçimde örülen duvarların kaldırılmasıdır. Bu durumdan kaynaklı iletişimsizlik hem çalışanları mağdur etmekte, hem de sağlık hizmetlerini olumsuz etkilemektedir,” dedi.

Seyitoğlu'ndan Sendikalara Eleştiri: Memurlar İçin Daha Fazlası Yapılmalı Seyitoğlu'ndan Sendikalara Eleştiri: Memurlar İçin Daha Fazlası Yapılmalı

İletişim ve Diyalog Çağrısı

Bilal, çalışanların memnuniyetinin sağlanmasının sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağına dikkat çekti. “Çalışanların sesine kulak vermek, mağduriyetlerini sonlandırmak ve talepleri için çalışmalar yapmak gerekiyor. Bunun en başı iletişime geçmek, diyalog kurmak ve çalışanı dinlemektir. Atatürk Şehir Hastanesi’nde örülen bu duvarların kaldırılmasını istiyoruz. Yeni bir süreç başlatın ve çalışanlar için yeni bir adım atın. Sorunları gelin tartışalım ve beraber çözüm üretelim. Amacımız mutlu çalışan, mutlu Türkiye idealini hakim kılmaktır,” ifadelerini kullandı.

Sendikal Mücadele Devam Edecek

Son olarak Bilal, sendikal mücadelelerini çalışanlar adına tüm güçleriyle sürdüreceklerini belirtti. “Yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz. Çalışanlar için taşın altına gövdemizi de koymaktan asla çekinmeyeceğiz,” dedi.