Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Özdemir'in birkaç gün içinde yeni görevine başlaması bekleniyor.

Yeni Atama Heyecan Yarattı

Prof. Dr. Aziz Öğütlü'nün görevinden ayrılmasının ardından Sakarya'da sağlık camiası, yeni il sağlık müdürünün kim olacağını merakla bekliyordu. Akşam saatlerinde netleşen bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dekan yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Kayhan Özdemir, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Özdemir'in üniversitedeki görevinden ayrılarak kısa sürede yeni görevine başlaması planlanıyor.

Doç. Dr. Mehmet Özel Başhekim Koltuğuna Getirildi! Doç. Dr. Mehmet Özel Başhekim Koltuğuna Getirildi!

Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir?

1986 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde doğan Dr. Kayhan Özdemir, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlayarak genel cerrahi uzmanı oldu.

Dr. Özdemir, farklı kurumlarda hastane yöneticiliği ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı gibi idari görevlerde bulunarak deneyim kazandı. Obezite ve meme-endokrin cerrahisi alanlarında uluslararası bilimsel çalışmalara katkıda bulunan Dr. Kayhan Özdemir, 2023 yılında doçentlik unvanını aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapan Özdemir, 6 Mayıs 2024 tarihinde fakültede dekan yardımcısı olarak göreve başlamıştı. Şimdi ise Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralacak olan Özdemir, yeni görevine başlamaya hazırlanıyor.